Snel en eenvoudig geld lenen, ook met een uitkering!

Het valt niet altijd mee als het om werk gaat. Tegenwoordig is het zo makkelijk niet om een baan te vinden aan een vast contract. Als je meestal tijdelijke banen doet, zitten er wel eens periode tussen waar je geen inkomen hebt. Je krijgt gelukkig wel een uitkering, dus dat is mooi meegenomen. Maar dan komt ineens die maand waar je facturen van je autoverzekering, energie, huur en internet binnen 1 week op je mat vallen. Wist je dat ook jij geld kan lenen met een uitkering, gewoon om die moeilijke maand te overbruggen?

Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Eigenlijk is een uitkering ook een soort inkomen, net als bijvoorbeeld ziekengeld. Je kan geen woonkrediet afsluiten, maar er zijn zeker mogelijkheden voor kleinere kredieten. Zelfs een traditionele bank wil nog wel overwegen jou een lening aan te bieden, vooral als je regelmatig werk hebt. En lukt het niet bij de bank, dan zijn er talloze andere kredietaanbieders. Als het om een bedrag onder de 1000 euro gaat, kan je zonder problemen een minikrediet aanvragen. Dit doe je online, zonder dat je allerlei documenten moet tonen. De duurtijd is kort – minder dan 30 dagen – dus je moet het krediet wel de maand erna afbetalen.

Geld lenen met een uitkering moet dus niet heel gecompliceerd zijn. Je moet erop rekenen dat je hogere intresten betaalt voor kortlopende leningen. Als dit een probleem is, ga dan eerst praten met vrienden of familie; die willen vaak helpen en rekenen meestal geen intresten aan. Zorg wel dat je alles op papier zet, want je vriendschap is veel waard. Er moeten daarom geen misverstanden zijn over de betalingsdetails. Maar voordat je een beslissing neemt, ga dan eerst naar de websites van diverse kredietgevers. Daar kan je berekenen hoeveel je maandelijks moet aflossen. Door het leenbedrag en de looptijd in te voeren wordt vliegensvlug uitgerekend wat je maandelijkse aflossing is.
Als je geld wil lenen met een uitkering is het belangrijk dat je dit alleen doet als het echt nodig is. Je wil niet in de problemen komen met je afbetalingen, want dan kom je op de zwarte lijst. Dit kan problemen geven als je later een woonkrediet of autolening wil afsluiten. Wij hebben alvast een aantal kredietgevers gevonden via de laptop. Hiermee kan je je simulaties starten, maar zoek zeker ook zelf verder. De truuk is om zoveel mogelijk simulaties bij diverse aanbieders te doen. Zo ontstaat een helder beeld van de verschillen in aflossingen.

Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Ga achter je laptop zitten en breng een avond door simuleren. Je mag zo vaak je wil de lening aanpassen, helemaal gratis. Zorg dat je niet overboord gaat met het leenbedrag, zodat je niet in de problemen komt. Eens je de juiste lening hebt gevonden, kan je deze online aanvragen. Je bent dan nog altijd tot niets verplicht, maar zo breng je het balletje aan het rollen. Pas als je daadwerkelijk hebt getekend, wordt het geld op je rekening gestort. Wacht niet langer en start je onderzoek hier.

Let op: geld lenen kost ook geld.