Snel en moeiteloos geld lenen, ook zonder inkomen!

Het leven valt niet altijd mee zonder een vaste baan. Je blijft uiteraard je vaste lasten houden, want alles gaat door. Omdat je niet altijd goed weet waar je financieel staat, is het moeilijk om plannen op langere termijn te maken. Als je in een moeilijke periode bent geraakt door weinig werk op de arbeidsmarkt of gezondheidsproblemen, kan je geen lening afsluiten bij een bank. Maar klopt dit eigenlijk wel? Nee, want er zijn een aantal opties voor jou om snel geld te lenen zonder dat je een inkomen hebt. Je kan heel eenvoudig uitrekenen wat je maandelijks moet afbetalen als je een lening wil afsluiten.

Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Het makkelijkste is bij je pap en mam aan te kloppen voor wat financiële hulp. Dit is bij een aantal ouders mogelijk, maar niet iedereen heeft die optie. Je kunt ook bij een goede vriend proberen; die kent jou immers al jaren en kan wellicht hulp bieden in een dergelijke situatie. Je gaat ampele administratieve rompslomp en vervelende vragen uit de weg, want bij een traditionele bank hoef je eigenlijk niet binnen. Banken maken een risicoprofiel van klanten die een krediet nodig hebben. Als je geen baan hebt, sta je zeer zwak in de schoenen bij hen. Snel geld lenen zonder inkomen wordt dan moeilijk.

Maar let op: je hebt geen inkomen, maar wellicht een uitkering. Dit zou een verschil kunnen maken; uiteraard niet om een woning te kopen, maar wel als het gaat om een kleine persoonlijke lening. Hetzelfde geldt voor iemand die thuis zit vanwege gezondheidsredenen. Ook dan krijg je een soort inkomen…je ziekte-uitkering. En heb je wel eens aan een onderpand gedacht? Ook dat kan gebruikt worden als je een lening nodig hebt. Denk daarbij aan je auto of een ander waardevol bezit. Kan je je lening niet afbetalen, dan heeft de bank het recht dit in beslag te nemen en verkopen. Denk hier dus wel goed over na, maar in geval van nood kan het een oplossing zijn.
Voordat je gaat lenen moet je weten wat je per maand kan missen. Maak daarom eerst een lijst van je vaste lasten, zoals water en licht, voedsel, autoverzekering, benzine en ga zo maar door. Als je een uitkering hebt of ziektegeld krijgt, trek je je maandkosten van je maandinkomen af. Het bedrag dat overblijft, kan je gebruiken om je lening af te betalen. Op de websites van geldverstrekkers vind je een simulator tool om je maandelijkse aflossingen te berekenen. Je voert het leenbedrag en de duurtijd in, en binnen een paar minuten weet jij hoeveel je gaat aflossen.

Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Je kan de simulaties zo vaak je wil herhalen, net zo lang totdat je het juiste maandbedrag vindt. Om snel geld te lenen zonder inkomen zijn er diverse kredietaanbieders waar je terecht kan voor een lening. Het is wel afhankelijk van hoeveel je wil lenen en je betaalt af aan een hogere rentevoet. Maar mogelijkheden zijn er, dus start je simulaties; dan kan jij weer voort met je leven.

Let op: geld lenen kost ook geld.