Snel en moeiteloos geld lenen, zonder vragen! Wij vertellen je hoe!

Soms kom je in een situatie terecht waar je plots en snel geld nodig hebt. Wellicht is je reisje naar het zonnige zuiden toch iets duurder gebleken dan je dacht. Of er valt een factuur op de mat die direct betaald moet worden. Voor geld lenen zonder vragen is het bij een reguliere bank vaak moeilijk binnenstappen; die willen van alles weten over je leven en inkomsten aleer zij jou een lening verstrekken. We zeggen niet dat het onmogelijk is, maar makkelijk is anders. Voor een minilening (flitslening, flitskrediet) kan je heel eenvoudig terecht bij diverse kredietverschaffers, gewoon online. Een minilening heeft meestal een maximum van 1000 euro.
Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Een kleine persoonlijke lening aanvragen komt van pas als iemand (tijdelijk) geen loonstrook heeft. Je hebt geen zin om een serie vragen beantwoorden, want je hebt het al moeilijk genoeg zonder dat dit je nog eens extra onder de neus gewreven wordt. Je kan bij diverse bronnen aankloppen voor een persoonlijke lening. Het makkelijkste om geld te lenen zonder vragen is naar familie of vrienden stappen. Zij zijn vaak bereid je een hand toe te steken en je tijdelijk geld te lenen zonder dat je intrest moet betalen, ook heel fijn. Je hoeft geen papieren in te vullen want er is vertrouwen. Het nadeel is dan wel weer dat er emoties bij betrokken kunnen geraken of dat je te trots bent om hulp te vragen.
Als je online gaat zoeken naar online leningen, kan je terecht bij particuliere geldleners. Dit kunnen privé personen of bedrijven zijn die jou een geldbedrag lenen, maar wel aan een relatief hoge intrestvoet. Let hierbij goed op of de aanbieder een leenvergunning heeft ontvangen van de Belgische overheid. Is dit niet het geval, dan loop je het gevaar met een geldwoekeraar in zee te gaan, en dat is riskant. Er zijn vandaag de dag talloze betrouwbare kredietaanbieders die jou geld kunnen lenen zonder veel vragen te stellen. Een minilening tussen 100 euro en 1000 euro is gemakkelijk te bekomen als je tijdelijk tussen 2 banen zit.
Let wel op dat je een looptijd invoert waarmee je de lening weer kan afbetalen. Je bent wellicht druk aan het solliciteren, maar de baan is nog niet in de pocket. Je moet dus voldoende tijdmarge inbouwen om de lening te kunnen afbetalen. Als je weet dat je volgende maand start, dan kan je de looptijd zo kort mogelijk houden. Hoe langer je looptijd, hoe duurder je lening uiteindelijk is aan het einde van de rit. Voordeel is wel weer dat je maandelijkse afbetalingen lager zijn. Dit kan zorgen voor financiële lucht om te kunnen doorleven.

Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Om te zien waar je het goedkoopste krediet kan krijgen surf je best naar de websites van diverse aanbieders. Op de site kan je de lening simuleren en weet je binnen een paar seconden wat je iedere maand moet afbetalen. Door de aanbieders te vergelijken wordt al snel duidelijk wie de goedkoopste lening in de etalage heeft staan. Neem dus wat tijd en doe zoveel mogelijk simulaties via je laptop. Happy hunting gewenst!

Let op: geld lenen kost ook geld.