Wil je geld lenen zonder inkomen? Alles wat je moet weten!

Geld Lenen Zonder Vragen

Het valt zeker niet mee om rond te komen als je geen vaste baan hebt. Wellicht hebben ze je moeten laten gaan om een of andere reden. Het is dus behoorlijk stressvol, omdat het leven duur is en je je facturen moet betalen. Soms duurt het even voordat je een andere job hebt gevonden, of zit je thuis om gezondheidsredenen. De markt kan nogal wisselvallig zijn als het om nieuwe banen gaat. Om op een dergelijk moment een lening te moeten aanvragen kan lastig zijn. In veel gevallen rekent een bank of kredietverschaffer met je inkomen als je een krediet wil afsluiten. Maar wist je dat je soms toch geld kan lenen zonder inkomen?

Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Bij de reguliere banken hoef je niet binnen te lopen. Die hebben te maken met het bepalen van jouw risicoprofiel en dat zou als werkeloze zeer hoog zijn. Maar de laatste jaren zijn allerlei andere type kredietverleners op de markt verschenen. Dit zijn speciale banken die kredieten toekennen, ook aan werkelozen of mensen die in de ziektewet zitten. Want als je je baan verloren hebt of je kan vanwege ziekte niet werken, dan ontvang je een uitkering. Eigenlijk is dit een soort inkomen, dus het wordt een stuk gemakkelijker als je plots een nieuwe wasmachine moet komen omdat je oude in panne valt.

Je kunt uiteraard geen geld lenen zonder inkomen als je een woning wil kopen. Maar als het gaat over persoonlijke leningen, zijn er zeker mogelijkheden. Wat veel mensen bijvoorbeeld ook niet weten is dat je iets in onderpand kan geven. Misschien heb je een mooi sierraad van je oma geërfd; vaak wil je dit niet dragen omdat het een beetje ouderwets is. Maar als het sierraad serieuze waarde heeft, kan je dit gebruiken om de kredietverlener gerust te stellen. Ook een auto kan gebruikt worden als onderpand. Mocht je niet aan de afbetaling kunnen voldoen, dan heeft de geldgever het recht om het onderpand te verkopen en zijn verlies te recupereren.
Het grootste nadeel van een persoonlijke lening is dat de rentevoet hoger kan zijn dan bij andere type leningen. Daarom is het altijd verstandig om te proberen de lening zo snel mogelijk af te betalen. Nu is tegenwoordig het mooie dat je je lening gewoon online kan simuleren en aanvragen. Omdat je op zoek bent naar de goedkoopste intrestvoet, kijk je naar het JKP van de aanbieders. Dit jaarlijks kostenpercentage is waar leningen verschillen van elkaar. Een lening aangaan kost altijd geld. Dit wordt omvat in het JKP; hoe lager die is, hoe goedkoper je lening.

Ontdek hier de goedkoopste leningen!

Door zoveel mogelijk aanbieders te vergelijken zie je wie de beste deal aanbiedt. Wees dus slim en breng wat tijd door achter je laptop om dit uit te zoeken. Geld lenen zonder inkomen is mogelijk, maar zorg dat je over alle informatie beschikt. Alleen dan kan je de juiste aanbieder kiezen en de goedkoopste lening op de kop tikken. Eens gevonden kan je de lening afsluiten en wordt het geld binnen een aantal dagen op je rekening gestort.

Let op: geld lenen kost ook geld.